info@toepimelitiriomas.gr   |   Social       

Υποψήφιοι

Λαζαρίδης Βαγγέλης

Λαζαρίδης Βαγγέλης

Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων
Διαχειριστής & Εκτιμητής Ακίνητης Περιουσίας
Σύμβουλος Διοίκησης & Οργάνωσης Επιχειρήσεων

Γενικός Γραμματέας Ένωσης Επαγγελματιών – Βιοτεχνών & Εμπόρων Αιγάλεω
Μέλος Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής


Βιογραφικό


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Αποφοίτησε από το Ελληνογαλλικό Κολλέγιο Πειραιά Saint Paul και την Σχολή Στελεχών Εμπορικών & Βιομηχανικών Επιχειρήσεων της Αικατερίνης Πετρά, πήρε πτυχίο Certificate in Sales Management από το The Chartered Institute of Marketing, είναι πιστοποιημένος Διαχειριστής και Εκτιμητής Ακίνητης Περιουσίας με πιστοποίηση από τον οργανισμό Staregister & American Academy of Financial Management, και έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων πάνω στα αντικείμενα της δουλειάς του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

2000 – Σήμερα Ελεύθερος Επαγγελματίας με δραστηριότητες αυτές του Μεσίτη Αστικών Συμβάσεων με πανελλαδική κάλυψη πελατολογίου, του Εκτιμητή και Διαχειριστή Ακίνητης Περιουσίας και του Συμβούλου Επιχειρήσεων με ειδικότητα στην οργάνωση και διοίκηση, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην εκπαίδευση - οργάνωση των εμπορικών τμημάτων αυτών.
1999 – 2000 Διευθυντής πωλήσεων & ανάπτυξης δικτύου στην εταιρία Σκαζίκης – Μαραγκός Α.Ε.
1994 – 1999 Διευθυντής ανάπτυξης οργάνωσης και πωλήσεων τμήματος Ορυκτελαίων στην εταιρία Πετρελαιοειδών Γ. Μαμιδάκης & Σια ΑΕΕΠ.
1989 – 1993 Διευθυντής Πωλήσεων στην εταιρία Αθανάσιος Κάτσαρης Intertade A.E.
1986 – 1988 Διαχειριστής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Ε. Λαζαρίδης & Σια Ο.Ε. αποκλειστική αντιπρόσωπο για όλη την Ελλάδα της Mobil oil Hellas Α.Ε.
1980 – 1985 Αρχικά πωλητής και μετά προϊστάμενος πωλήσεων του διαφημιστικού τμήματος στην χαρτοβιομηχανία MANEX Ε.Π.Ε..
1979 Υπάλληλος λογιστηρίου στις εταιρίες Γ. Σκούρτης Α.Ε.Γ.Α και Θ. Βαράγκης Α.Β.Ε.Ε.,
1976 - 1979 Έφεδρος Ανθυπίλαρχος ειδικών μονάδων τεθωρακισμένων αρμάτων και οχημάτων

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Ασχολείται από το 1979 με τα κοινά, αναπτύσσοντας πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Αιγάλεω, μέλος της Επιτροπής Τοπικής Δημοκρατίας του Δήμου Αιγάλεω, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω και μέλος του ΔΣ του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω. Έχει επίσης διατελέσει μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια, Συνδικαλιστικών ενώσεων, Κοινωνικών φορέων και Συλλόγων. Ο Βαγγέλης Λαζαρίδης είναι έγγαμος με τέσσερα παιδιά.


Το μήνυμά του

"Αγαπητοί και αγαπητές Συνάδελφοι,
Η Επιχειρηματικότητα την περίοδο που βιώνουμε, θεωρώ ότι συγκαταλέγεται στις «ηρωικές πράξεις» ανθρώπων που ζουν σε μια «πολεμική» καθημερινότητα. Την επιχειρηματικότητα στην μορφή που την ξέραμε πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας. Από όποιο κλάδο και αν προέρχεστε γνωρίζετε ότι σήμερα η υποστήριξη, η πληροφόρηση, η μάθηση και η χρηματοδότηση είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Είναι όμως γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι σήμερα κανένας από εμάς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στην επιβάρυνση που φέρνουν όλα τα παραπάνω. Σε αυτό το σημείο, κυρίαρχο ρόλο πρέπει να παίξουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και ο Επιμελητηριακός θεσμός. Ένας θεσμός που δεν πρέπει να είναι διακοσμητικός αλλά ουσιαστικός, παρεμβατικός και υποστηρικτικός σε όλα τα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα. Στις 2-3-4 Δεκεμβρίου 2017, καλούμαστε, αυτό να το κάνουμε πραγματικότητα, συμμετέχοντας στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Αγαπητοί και αγαπητές Συνάδελφοι,
Μην αφήσουμε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη, σας καλώ να συμμετάσχουμε μαζικά, δηλώνοντας παρών στις εκλογές αυτές, σε όποιον κλάδο και αν ανήκουμε, δίνοντας την ψήφο μας, στον συνδυασμό «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ», με υποψήφιο πρόεδρο των Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και την απαραίτητη πλειοψηφία για να διοικήσει και να επιφέρει σε πέρας το πρόγραμμά του , ως ο μοναδικός και αξιόπιστος συνδυασμός με όραμα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για εμάς αλλά και για τους χιλιάδες επαγγελματίες που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. "

Απολογισμός δράσης

Ακολουθείστε μας