info@toepimelitiriomas.gr   |   Social       

Υποψήφιοι

Κατωπόδης Αντώνης

Κατωπόδης Αντώνης

Εκδότης εφημερίδων – περιοδικών

Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τοπικών Ημερησίων Εβδομαδιαίων Εφημερίδων Αττικής (ΕΙΤΗΕΕΑ)


Βιογραφικό


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1973. Από το 1994 εργάζομαι στο χώρο των εκδόσεων, της διαφήμισης, της επικοινωνίας, της ενημέρωσης, αλλά και του επιχειρείν γενικότερα.

Από το 1996 είμαι Ιδιοκτήτης - Εκδότης - Διευθυντής στα παρακάτω έντυπα:

• Εβδομαδιαία Εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ” (1996).

• Καθημερινή εφημερίδα “ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ” (2002).

•Μηνιαία Εφημερίδα Ανατολικής Αττικής “FREENEWS” (2012).

Στην πολυετή βασική επαγγελματική μου ενασχόληση, έχω πραγματοποιήσει πολλές θεματικές εκδόσεις ερευνώντας πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, για την προβολή επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών όπως, εκπαίδευσης, διακόσμησης, λογιστών, ασφαλιστικών - χρηματοοικονομικών συμβούλων, υγείας, ομορφιάς, υπηρεσιών και εμπορικών καταστημάτων.

Είμαι ιδιοκτήτης τριών ενημερωτικών site,  www.xtypos.gr  -  www.syneidisi.com - www.freenews.com.gr και διατηρώ δύο επιχειρήσεις την ΑΚ advertising & την POWER PRESS EE στο χώρο των εκδόσεων της διαφήμισης και των γραφικών τεχνών.

Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι παράλληλα, επαγγελματικά με το life, το executive coaching όπως  και το Consulting.

Εκπαίδευση

-Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΕΑΠ, Πάτρα (Greece)

-Certificate in Coaching – AC Accredited, ΕΚΠΑ, Αθήνα (Greece)

-Diploma in Coaching, ΕΚΠΑ,, Αθήνα (Greece)

-Website και Ενέργειες Marketing για Μικρές Τουριστικές Μονάδες, ΕΚΠΑ, Αθήνα (Greece)

-Html 5 και JavaScript. Τα πρώτα βήματα στο Web Development, ΕΚΠΑ, Αθήνα, (Greece)

Ενασχόληση με τα κοινά

Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τοπικών Ημερησίων Εβδομαδιαίων Εφημερίδων Αττικής (ΕΙΤΗΕΕΑ)

-Μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων (ΕΙΗΕΕ)

-Μέλος του πειθαρχικού της (ΕΙΗΕΕ)

-Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ - Υπεύθυνος Media, Social Media και Website

-Senior Professional Member - HIC - Hellenic Institute of Coaching

Με την επιχειρηματική δράση μου στο χώρο των εκδόσεων, της διαφήμισης, της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, έχω αποκτήσει γνώση και εμπειρία για τους χώρους που ασχολούμαι, έχοντας αντλήσει στοιχεία από την αγορά πριν και κατά τη διάρκεια της κρίσης, είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλή διαχείριση διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, έχοντας βέβαια αποκτήσει δεξιότητες σε θέματα του επιχειρείν και της αγοράς, όπου μπορώ να συμβάλλω δημιουργικά.


Το μήνυμά του

"Οι προκλήσεις που εμφανίζονται σήμερα στην αγορά για τη βιωσιμότητα αλλά και ανάπτυξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών, πιστεύω πως χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με εργαλεία τη γνώση, την υπευθυνότητα, την καινοτομία, τη θέληση, την πράξη. Με σύμμαχο την 23χρονη πορεία μου στο χώρο των εκδόσεων, της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και του επιχειρείν, έχοντας κίνητρο τη διάθεση, είδα ενδιαφέρουσα την πρόταση να ασχοληθώ με το ΕΕΑ και να προσθέσω μέσα από τη δική μου εμπειρία, επιπλέον καινοτόμες εφαρμόσιμες ιδέες. Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να καταθέσω προτάσεις στηριζόμενος σε εργαλεία που αποκόμισα από τους χώρους που εργάζομαι, συμβάλλοντας στο δυναμικό managment, στις δομές, ενισχύοντας τις υπηρεσίες, όπου θα βοηθήσουν να είμαστε μπροστά στις εξελίξεις που φέρνουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες καθημερινά. Δεσμεύομαι να είμαι παρών και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με στόχο να δημιουργηθεί ένα πιο ευέλικτο αλλά βιώσιμο περιβάλλον στην αγορά, όπου ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να εργάζονται απρόσκοπτα πάνω στην επιχειρηματική τους ιδέα, μακριά από αγκυλωμένες κρατικές πρακτικές που χρόνια ταλανίζουν όλους τους κλάδους. Με πίστη και όραμα, ένα καλύτερο επιχειρηματικό ευρωπαϊκό μέλλον, δηλώνω έτοιμος να αγωνιστώ δίνοντας ατελείωτες μάχες, με συνοδοιπόρο τη δύναμη που θα μου δίνει η εμπιστοσύνη σας. "

Απολογισμός δράσης

Ακολουθείστε μας