info@toepimelitiriomas.gr   |   Social       

Υποψήφιοι

Φυτέα Χριστίνα

Φυτέα Χριστίνα

Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων


Βιογραφικό


To φλερτ μου με την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση ξεκίνησε το 1997, ενώ μόλις δύο χρόνια πριν είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στη Βιομηχανική Ψυχολογία.

Παρότι το περιβάλλον τότε καλλιεργούσε τη δημιουργία χρηματοοικονομικών Συμβούλων, με τη σωστή καθοδήγηση έμαθα από νωρίς τη σπουδαιότητα του να λέγεσαι και να λειτουργείς ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Μέσα στα είκοσι αυτά χρόνια το ταξίδι μου ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Ατελείωτες ώρες εκπαίδευσης, ατελείωτες ώρες δουλειάς, εμπόδια, επίτευξη στόχων, ταξίδια, δημιουργία σχέσεων ζωής, διακρίσεις.

Η έννοια της διαχείρισης/διοίκησης μπήκε στην επαγγελματική μου ζωή το 2001 (unit manager,agency manager,area manager) και μετουσιώθηκε με τα χρόνια σε coaching Συμβούλων με στόχο πάντα τη μεγιστοποίηση των ικανοτήτων τους και το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η διαδρομή είχε και καταιγίδες, το 2009 έγινε ανάκληση της άδειας της Ασφαλιστικής εταιρίας που ήμουν αποκλειστικά συνδεδεμένη και βρέθηκα στο περιβάλλον της ελεύθερης διαμεσολάβησης προσπαθώντας να την αποκωδικοποιήσω.

Είμαι πολύ περήφανη που καταφέραμε να επιβιώσουμε - και φυσικά αναφέρομαι στο σύντροφό μου στη ζωή αλλά και στενό συνεργάτη μου Θάνο Ψιμάρα -και με προσήνεια και ευσυνειδησία ξεπεράσαμε όλες τις παθογένειες και δημιουργήσαμε το ΠΑΡΟΝ.

Η εταιρία μας, σήμερα, είναι ένας υγιής και συνεχώς εξελίξιμος οργανισμός. Η εταιρική μας κουλτούρα είναι προσανατολισμένη στην ενδυνάμωση των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί μας και στην παροχή άριστων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Σκοπός μου είναι να συμμετέχω ουσιαστικά σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματική εκπροσώπηση των συμφερόντων του επαγγέλματος μου το οποίο βάλλεται ποικιλοτρόπως στις ημέρες μας.

Με τον Θάνο είμαστε παντρεμένοι δέκα χρόνια και έχουμε μία κόρη εννιά χρονών και ένα γιο έξι χρονών.


Το μήνυμά του

"Το μέλλον του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου είναι στα χέρια μας και αυτό είναι ευθύνη όλων μας. Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου το έχει αποδείξει αυτό. Οραματίστηκε ένα διαφορετικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι όπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι θα αποκτήσουν <<φωνή>>, θα είναι ενημερωμένοι και θα στέκονται απέναντι σε ό,τι απειλεί τα συμφέροντα τους. Και τα κατάφερε με το παραπάνω.
Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να καθορίσουμε τις εξελίξεις. Αυτό συνεπάγεται ότι όλοι πρέπει να βγούμε από τον μικρόκοσμο μας και να διεκδικήσουμε ρεαλιστικά και με σαφήνεια το αξίωμα της υγιούς επιχειρηματικότητας, της βιωσιμότητας και της αριστείας στις επιχειρήσεις μας.
Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να γίνει σαφής η παραδοχή της αναγκαιότητας και σπουδαιότητας της δραστηριοποίησης της γυναίκας στον τομέα των επιχειρήσεων μέσα από ευνοϊκά νομοθετικά και φορολογικά κίνητρα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να συμμετάσχω στην παράταξη <<Το Επιμελητήριο μας>> μαζί με ικανούς επαγγελματίες που διακρίνονται για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους "

Απολογισμός δράσης

Ακολουθείστε μας