info@toepimelitiriomas.gr   |   Social       

Υποψήφιοι

Λελεδάκης Παναγιώτης

Λελεδάκης Παναγιώτης

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος
Ιδρυτής – πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος IFAAcacademy – Interanational Financial Architects
Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων


Βιογραφικό


Σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο Νομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών.

Εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο από το 1999 έχοντας διατελέσει διακεκριμένο στέλεχος σε όλες τι βαθμίδες, ασφαλιστικός σύμβουλος, unit manager, Branch Manager και από το 2010 ως ανεξάρτητος Broker με εξειδίκευση στο πεδίο του Business Insurance.

Απόφοιτος του εξειδικευμένου πτυχίου στα ασφαλιστικά από το αμερικανικό πανεπιστήμιο T.A.C με τον τίτλο Life Underwriting Training Council Fellow - L.U.T.C.F.

Επίσης έχει πιστοποίηση στη Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων πωλήσεων, management και προσωπικής αυτοβελτίωσης από Ελλάδα και εξωτερικό.

Από το 2015 συνεχίζει παράλληλα τις σπουδές του για την απόκτηση του Professional Risk Manager (PRM™) Designation στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό “PRMIA – Professional Risk management Association” του Καναδά.

Το 2009 συνέλαβε την ιδέα εφαρμογής της επιστήμης του Risk management στην ασφαλιστική αγορά ,στην διαχείριση κινδύνων που μπορούν να αντιμετωπιστούν με ασφάλιση ,φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων δημιουργώντας το 2014 εξειδικευμένο καινοτόμο software και μεθοδολογία που βραβεύτηκε με την 2η Θέση στα βραβεία καινοτομίας από τον Οργανισμό Εργοδοτών και Βιομηχάνων - ΟΕΒ Κύπρου.

Έχει δημιουργήσει μαζί με την επιστημονική ομάδα του IFAAcademy – International Financial Architects δυο εξειδικευμένα Professional Certificates στο Insurable Risk management:

  • "IRMA - Individual Risk Management Architect" : για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και πιστοποίηση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή που διαχειρίζεται κινδύνους φυσικών προσώπων.
  • "BRMA - Business Risk Management Architect" για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και πιστοποίηση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή που διαχειρίζεται κινδύνους επιχειρήσεων.

Έχει εκπονήσει μελέτη μετά από έρευνα και πρακτική εφαρμογή επταετίας σχετικά με την ολοκληρωμένη στρατηγική εφαρμογής του Digitalization & Internet Μarketing στην επιχείρηση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και αντίστοιχο Professional Certificate ¨ IPMA - Ιnternet Prospecting & Marketing Architect"

Επίσης έχει ολοκληρώσει με την ειδική ομάδα συμβούλων του IFAAcademy και σε συνεργασία με το γραφείο του εξειδικευμένου σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω Κο Δημήτρη Μπούρλο μια μεγάλη έρευνα για την κοινωνική ασφάλιση με αποτέλεσμά να διαθέτει calculators που μπορούν να υπολογίσουν με ακρίβεια τις παροχές από την κοινωνική ασφάλιση για κάθε πολίτη.

Τέλος, έχει δημιουργηθεί ερευνητικό κέντρο με εξειδίκευση σε θέματα της Ιδιωτικής Ασφάλισης

Είναι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών συμβούλων από το 2013 και το 2015 ανέλαβε την θέση του προέδρου του συνδέσμου στην οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Έχει αγωνιστεί από τη θέση αυτή και με την συνεργασία των άλλων σωματείων της διαμεσολάβησης για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και έχει εξελίξει τον σύνδεσμο προς την κατεύθυνση και της τεχνολογίας με πολλά καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία όπως τα ψηφιακά πανελλαδικά ψηφιακά συνέδρια αλλά και εκπαιδευτικά webinars με κορυφαίους εισηγητές από όλο τον κόσμο.

Όραμα του είναι να συνεισφέρει με όσες δυνάμεις διαθέτει, στην αναβάθμιση του ασφαλιστικού θεσμού στην θέση που του αξίζει και στην ανάδειξη του ασφαλιστικού συμβούλου ως επιστήμονα διαχείρισης κινδύνων φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων δημιουργώντας σήμερα τον επαγγελματία του μέλλοντος - τον Insurance Risk Manager - μια νέα ειδικότητα με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης στην σύγχρονη οικονομία.


Το μήνυμά του

"Στη δίνη που έχει περιπέσει η χώρα, η οικονομία και η επιχειρηματικότητα ο επιμελητηριακός θεσμός οφείλει να παίξει ένα καταλυτικό ρόλο διαπραγματευόμενος τα συμφέροντα όλων των μικρομεσαίων επαγγελματιών και επιχειρηματιών προς όλες τις κατευθύνσεις. Αναγνωρίζοντας το επιτυχημένο έργο της προεδρίας του κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου οφείλουμε όλοι να πλαισιώσουμε αυτήν την προσπάθεια με στόχο για να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην προώθηση των αιτημάτων της επιχειρηματικότητας. Σε αυτές τις συνθήκες κανείς δεν πρέπει να μένει αδρανής και όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση προς το καλύτερο "

Απολογισμός δράσης

Ακολουθείστε μας