info@toepimelitiriomas.gr   |   Social       

Υποψήφιοι

Καμαριώτου Μαργαρίτα

Καμαριώτου Μαργαρίτα

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης


Βιογραφικό


Η Μαργαρίτα Καμαριώτου ανήκει στη τάξη των μικρών επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στο χώρο της Εκπαίδευσης τα τελευταία συνεχόμενα 26 χρόνια στο Αιγάλεω.

Διευθύνει δικό της ΚΞΓ από το 1991, Κέντρο Πληροφορικής από το 2001 και ΚΔιΒιΜ1 από το 2015. Αποφοίτησε από τις Καλόγριες (Γαλλική Σχολή JEANNE D’ARC Πειραιά), σπούδασε Γαλλική Γλώσσα, Πολιτισμό και Φιλολογία στο IFA Αθήνας και Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο York University στο Τορόντο του Καναδά.

Είναι σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Πανεπιστήμιο Nicosia /Κύπρος )από το 2013 με μετεκπαίδευση πάνω στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP ) & την Εκπαίδευση Ικανοτήτων για τον 21ο αιώνα. Μιλάει 3 γλώσσες και είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εκπαιδευτών ΕΚΠΑ/ΕΛΚΕ (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Έχει μεταπτυχιακή κατάρτιση πάνω στη Διαχείριση Ολικής Ποιότητας στην Εκπαίδευση (ΕΑΠ)και είναι Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ ).

Η σχολή, που διευθύνει, βραβεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017 από την EQUAL SOCIETY, για τις βέλτιστες πρακτικές εκπαίδευσης ενηλίκων που χρησιμοποιεί, στα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (για ανέργους & ευπαθείς κοινωνικές ομάδες) που τρέχουν στη σχολή της από το 2013. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών.


Το μήνυμά της

"Αγαπητοί φίλοι ,
Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, της οικονομικής και αξιακής κρίσης, που τη βιώνουμε καθημερινά όλοι, σε ένα ασταθές οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον, χωρίς υγιή επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα, είναι επιβεβλημένο πλέον να αποκτήσουμε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης, προκειμένου να ξεφύγουμε από το αίσθημα ανασφάλειας και ματαίωσης των προσπαθειών μας ως επαγγελματίες αλλά και ως υπεύθυνοι πολίτες .
Ένα νέο μοντέλο που θα στηρίζεται στην υγιή πρωτοβουλία , θα αρχίζει από τη σωστή δομή της Εκπαίδευσης και θα καταλήγει στις αστείρευτες παραγωγικές δυνατότητες του τόπου μας.
Με αυτή τη λογική επέλεξα να ενταχθώ στον συνδυασμό ‘Το Επιμελητήριο μας ‘ με επικεφαλής τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, αποδεχόμενη την πρόσκλησή του, εκτιμώντας το σημαντικό έργο που επιτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια με απτά αποτελέσματα για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες.
Σας ζητώ λοιπόν να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές του Δεκεμβρίου, θεωρώντας ότι με την κατάρτιση και την εμπειρία των 26 χρόνων στο χώρο του επιχειρείν, μπορώ αλλά κυρίως θέλω να συνεισφέρω στην ποιοτική αναβάθμιση του Επιμελητηριακού Θεσμού, που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, θα οικοδομήσει μια νέα επιχειρηματική κουλτούρα στο τόπο και θα δώσει στον κλάδο μου, αλλά και συνολικά στις ΜμΕπιχειρήσεις, όραμα και προοπτική.
Σας ευχαριστώ και εύχομαι να δώσουμε, όλοι οι υποψήφιοι συνδυασμοί, το παράδειγμα για έναν υγιή ανταγωνισμό! "

Απολογισμός δράσης

Ακολουθείστε μας